ÉRTESÍTÉS

 

Értesítem a község lakosságát, hogy az EBEK 2020. ÉVI ÖSSZETERELT  EBOLTÁSÁT és a még  NEM JELÖLT EBEK CHIPPEL VALÓ ELLÁTÁSÁT Kismányok községben

 

  1. június 5-én (péntek) 17:00-17:30 óra között tartjuk a Művelődési ház előtti téren.

 

A humán koronavírus járványhelyzetre figyelemmel, az Önök, a munkatársaink és a családtagjaink védelme érdekében arra kérjük Önöket:

 

  • ha Ön lázas, légzőszervi panaszai vannak (köhög, náthás), kérjük ne hozza a védőoltásra a kutyáját, kérjen meg arra más, egészséges személyt. egészséges személyt.
  • azt javasoljuk, hogy a járvány lezajlásáig az idősebb állattartó ügyfeleink - kerülve a saját fertőződésük lehetőségét - ne hozzák a védőoltásra a kutyájukat, kérjenek meg arra más, egészséges személyt.
  • a felvezetett ebet minél kevesebben kísérjék, csak annyian ahányan a fizikai lefogására elegendőek.
  • az oltási helyszínen a lehető legkevesebb időt töltsék, a felvezetett eb védőoltása és az előírt adminisztráció megtörténte után hagyják el a szervezett oltás helyszínét.
  • az oltási helyszínen kerüljék a fizikai kapcsolatot (érintés, fizikai üdvözlés, kézfogás) más állattartókkal és a védőoltásban segédkezőkkel.

 

Az eboltás és a féregtelenítés díja 4.000,-Ft/ eb,  az ebek chippel való ellátásának díja  további 3.000,-Ft/ eb, amely összeget a helyszínen kell befizetni az állatorvosnak.

A beavatkozásokat Dr. György Krisztián  állatorvos (06-20-373-25-85)végzi.

 

Veszettség ellen csak elektronikus transzponderrel (mikrochip) megjelölt eb oltható!

Felhívjuk ebtartók figyelmét, hogy az ebek oltási kiskönyvét szíveskedjenek elhozni.

 

 

 

Kismányok, 2020. május 20.

 

                                                                            Községi Önkormányzat